Να στείλετε μήνυμα
Xiamen After-printing Finishing Supplies Co.,Ltd
Xiamen After-printing Finishing Supplies Co.,Ltd
Επισκεψή εργοστασίου
Σπίτι /

Xiamen After-printing Finishing Supplies Co.,Ltd Factory Production Line

Production Line

Η μετά από-τυπώνοντας τελειώνοντας Co. προμηθειών Xiamen, ΕΠΕ μερίδιο-κρατά μέχρι στιγμής τις πέντε πολλαπλάσια γραμμές επιστρώματος εξώθησης και δέκα σκίζοντας τις μηχανές που συγκεντρώνονται για την παραγωγή του πλαστικού ρόλου των θερμικών ταινιών τοποθέτησης σε στρώματα, που 750MTs το μήνα.

Προκειμένου να εξασφαλιστεί εξυπηρέτηση υψηλή - η ταινία τοποθέτησης σε στρώματα ποιοτικού επιστρώματος, οι γραμμές εξώθησής μας τροφοδοτείται με τα πιό προηγμένα κρίσιμα τεχνικά ανταλλακτικά που εγγυώνται το καλύτερο συμμετρικό πάχος επιστρώματος και την υψηλή συνδέοντας δύναμη προσκόλλησης. 
 

Για τον μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, πρίν ξανατυλίγεται ή, οι τοποθετημένοι σε στρώματα ρόλοι μας είναι ξηροί για μια ημέρα μετά από να ντυθούν από τη συγκολλητική κόλλα της EVA. Αυτή η διαδικασία ενισχύει την αξία προσκόλλησης και επιτρέπει τους φυλλόμορφους πλαστικούς ρόλους ομαλότερους μειώνοντας στατικός.

Περισσότερες πληροφορίες για τη θερμική ελασματοποίηση, αυτό είναι μια διαδικασία ελασματοποίησης από την οποία κάνουμε τα φύλλα πλαστικού λόγω της επίδρασης της θερμότητας. Το καλούμε επίσης τη θερμότητα ή ξηρά ελασματοποίηση. Αυτές οι ταινίες τοποθέτησης σε στρώματα κατασκευάζονται με τη διαδικασία επιστρώματος εξώθησης και σε μια πλευρά της θερμότητας ταινιών - το ευαίσθητο επίστρωμα κόλλας γίνεται, κυρίως του οποίου είναι BOPP + EVA ή PET + EVA.

 

Η θερμική τοποθέτηση σε στρώματα περνά μέσω του θερμαμένο ρόλου ή laminator. Πρέπει να εφαρμόσουμε κάποια λογική πίεση και η ελασματοποίηση γίνεται. Η ξηρά ελασματοποίηση παίρνει πιό χρήσιμη λόγω των πλεονεκτημάτων της στην υγρή τοποθέτηση σε στρώματα. Δεν πρέπει να εφαρμόσουμε κάποια άλλη κόλλα στο φύλλο πλαστικού.

Να ενδιαφέρει στα ανωτέρω;
Παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με:

#Website: το http://www.after-printing.com

#E-ταχυδρομείο (το sales@after-printing.com) #Skype (πλαστικός-ταινία)

#WhatsApp (008613599537359) #WeChat (406311076)

R&D

Xiamen After-printing Finishing Supplies Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0