Να στείλετε μήνυμα
Xiamen After-printing Finishing Supplies Co.,Ltd
Xiamen After-printing Finishing Supplies Co.,Ltd
Νέα
Σπίτι / Νέα /

Company News About Πολιτική ιδιωτικότητας διαφημίσεων

Πολιτική ιδιωτικότητας διαφημίσεων

2020-03-15
Πολιτική ιδιωτικότητας διαφημίσεων

Πολιτική χρήσης στοιχείων
Αυτή η πολιτική περιγράφει τις πληροφορίες που πρέπει να επεξεργαστούμε για να υποστηρίξουμε τις διαφημίσεις.


Ποιους τύπους πληροφοριών συλλέγουμε;
Για να παρέχουμε τα προϊόντα μας, πρέπει να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες για σας. Το είδος πληροφοριών που συλλέγουμε εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε τα προϊόντα μας. Μπορείτε να μάθετε πώς να έχετε πρόσβαση και να διαγράψετε στις πληροφορίες που συλλέγουμε με την επίσκεψη των τοποθετήσεων.


Ποιοι εσείς και άλλοι κάνετε και οι πληροφορίες εσείς παρέχετε.
Οι πληροφορίες και ικανοποιούν εσείς παρέχουν. Συλλέγουμε το περιεχόμενο, επικοινωνίες, και άλλες πληροφορίες ότι παρέχετε πότε χρησιμοποιείτε τα προϊόντα μας, που περιλαμβάνουν όταν καταχωρείτε για έναν απολογισμό, δημιουργείτε ή μοιράζεστε το περιεχόμενο, και στέλνετε τα μηνύματα ή επικοινωνείτε με άλλα. Αυτό περιλαμβάνει τις πληροφορίες που περιλαμβάνονται μέσα ή σχετικές με το περιεχόμενο παρέχετε, όπως τα μεταδεδομένα, όπως η θέση των φωτογραφιών ή της ημερομηνίας που το αρχείο δημιουργήθηκε. Περιλαμβάνει επίσης τι βλέπετε μέσω των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων μας (όπως οι κάμερες) έτσι ώστε μπορούμε να σας συμβουλεψουμε για τα αποτελέσματα και τα φίλτρα προσώπου που μπορείτε να συμπαθήσετε, ή να παρέχουμε τις άκρες στη χρησιμοποίηση των διάφορων σχημάτων καμερών. Για τους λόγους που περιγράφονται κατωτέρω, το σύστημά μας επεξεργάζεται αυτόματα τις πληροφορίες περιεχομένου και επικοινωνίας που παρέχονται από σας και άλλους για να αναλύσουν το υπόβαθρο και τις πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε το. Μάθετε περισσότερων για τον έλεγχο ποιων μοιράζεστε το περιεχόμενό σας με.


Ειδικά προστατευμένα στοιχεία:

Μπορείτε να επιλέξετε να παρέχετε τις πληροφορίες για την επιχείρησή σας, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και το σχεδιάγραμμα έρευνάς σας. Αυτό και άλλες πληροφορίες μπορούν να προστατευθούν συγκεκριμένα από τους νόμους της χώρας σας.
Διαπροσωπικά και δίκτυα σχέσης. Συλλέγουμε τις πληροφορίες για τους ανθρώπους που συνδέονται με σας, τις δημόσιες αρχικές σελίδες, τους απολογισμούς, hashtags, και τις ομάδες, και τις πληροφορίες για το πώς χρησιμοποιείτε τα προϊόντα μας για να αλληλεπιδράσετε με τα, όπως ποιων τα περισσότερα επικοινωνείτε με ή ποιες ομάδες εσείς ενώνουν. Συλλέγουμε επίσης τα στοιχεία επαφής (όπως οι επαφές, τα κούτσουρα κλήσης, ή τα μηνύματα κειμένου) που επιλέγετε να φορτώσετε, να συγχρονίσετε, ή εισαγωγή από τη συσκευή σας, και θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να βοηθήσουμε σας και άλλων να βρείτε άλλους χρήστες που μπορείτε να ξέρετε ή για τους ακόλουθους λόγους.
Η χρήση σας. Συλλέγουμε τις πληροφορίες για το πώς χρησιμοποιείτε τα προϊόντα μας, όπως ο τύπος περιεχομένου που βλέπετε ή αλληλεπιδράτε με τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που χρησιμοποιείτε οι ενέργειες που εκτελείτε οι άνθρωποι ή οι απολογισμοί που αλληλεπιδράτε με και ο χρόνος, η συχνότητα, και το μήκος των σε απευθείας σύνδεση δραστηριοτήτων σας. Παραδείγματος χάριν, καταγράφουμε πότε χρησιμοποιήσατε το προϊόν μας και πότε διαρκείτε χρησιμοποιημένος το, καθώς επίσης και οι θέσεις, βίντεο, και άλλο περιεχόμενο που είδατε στο προϊόν μας. Συλλέγουμε επίσης τις πληροφορίες για το πώς χρησιμοποιείτε τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων μας, όπως οι κάμερες.
Πληροφορίες για τις συναλλαγές που διευθύνονται στα προϊόντα μας. Εάν χρησιμοποιείτε τα προϊόντα μας για τις αγορές ή άλλες χρηματοπιστωτικές συναλλαγές, όπως οι αγορές, η παραγωγή των αγορών -παιχνιδιών, ή η παραγωγή των δωρεών, συλλέγουμε τις πληροφορίες για εκείνες τις αγορές ή συναλλαγές. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν τις πληροφορίες πληρωμής σας, όπως οι αριθμοί πίστωσης ή χρεωστικών καρτών και άλλες πληροφορίες καρτών, άλλες πληροφορίες απολογισμού και ταυτότητας, τα στοιχεία τιμολόγησης, ναυτιλίας και επαφής.


Οι ενέργειες που εκτελέσθηκαν από άλλες και οι πληροφορίες παρείχαν για σας.

Συλλαμβάνουμε επίσης και αναλύουμε το την περιεχόμενο, τις επικοινωνίες και την ενημέρωση που παρέχονται από άλλες κατά χρησιμοποίηση των προϊόντων μας. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να περιλάβουν τις πληροφορίες για σας, όπως όταν μοιράζονται άλλοι ή σχολιάζουν τις φωτογραφίες σας, σας στέλνουν τα μηνύματα, ή φορτώνουν, συγχρονισμός, ή εισάγουν τα στοιχεία επαφής σας.


Πληροφορίες συσκευών
Όπως περιγράφεται παρακάτω, συλλέγουμε τις πληροφορίες για, και τις πληροφορίες για, οι υπολογιστές, τα κινητά τηλέφωνα, τις έξυπνες TV, και άλλες δικτυωμένες συσκευές που χρησιμοποιείτε και ενσωματώνετε με στα προϊόντα μας, και εμείς συνδυάζουμε αυτές τις πληροφορίες στις διαφορετικές συσκευές που χρησιμοποιείτε. Παραδείγματος χάριν, χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες συλλέγουμε για τον την χρήση προϊόντων μας σας στο τηλέφωνό σας για να προσαρμόσουμε καλύτερα το περιεχόμενο (συμπεριλαμβανομένων των αγγελιών) εσείς μπορούμε να δούμε κατά χρησιμοποίηση των προϊόντων μας σε άλλες συσκευές, όπως τα lap-top ή οι ταμπλέτες, ή του χαρακτηριστικού γνωρίσματος, ή να αξιολογήσουμε εάν αποκρίνεστε και τη λήψη μέτρων σχετικά με τις αγγελίες που βλέπετε στο τηλέφωνό σας σε άλλες συσκευές.

 

Οι πληροφορίες που παίρνουμε από αυτές τις συσκευές περιλαμβάνουν:

Ιδιότητες συσκευών: πληροφορίες όπως το λειτουργικό σύστημα, έκδοση υλικού και λογισμικού, επίπεδο μπαταριών, δύναμη σημάτων, διαθέσιμο διάστημα αποθήκευσης, τύπος μηχανών αναζήτησης, εφαρμογή και αρχείο - όνομα και τύπος, και βυσματωτές πληροφορίες.
Διαδικασίες συσκευών: Πληροφορίες για τις ενέργειες και τις συμπεριφορές που εκτελούνται από το χρήστη στη συσκευή, όπως εάν το παράθυρο τίθεται το πρώτο πλάνο ή το υπόβαθρο, ή η κυκλοφορία ενός ποντικιού (αυτό βοηθά να διακρίνει μεταξύ των διαδικασιών εγχειριδίων και μηχανών).
Πληροφορίες προσδιορισμού: μοναδικά προσδιοριστικά, αριθμοί συσκευών, και άλλες προσδιορίζοντας πληροφορίες (όπως οι πληροφορίες που λαμβάνονται από τα παιχνίδια παίζετε, οι εφαρμογές ή οι απολογισμοί εσείς χρήση), και αριθμοί εγχώριων συσκευών (ή άλλες μοναδικές πληροφορίες προσδιορισμού για το προϊόν).
Στοιχεία μπισκότων: Στοιχεία που λαμβάνονται από τα μπισκότα που αποθηκεύονται στη συσκευή σας, συμπεριλαμβανομένου του μπισκότου IDs και των τοποθετήσεων.